Salgskoordinator

Salgskoordinator der kan gøre en forskel!

Brænder du for at yde en ekstraordinært god kundeservice? Trives du samtidig med struktur og processer? Så er det måske dig vi har brug for, som vores nye salgskoordinator.

Til vores kontor i Hadsten, mangler vi en erfaren salgskoordinator. Vi er for nyligt overgået til nyt ERP-system (IFS) og er derfor i fuld gang med at strukturere og tilpasse vores processer, så vores danske kunder får den bedst mulige service. Du skal indgå i et team med tre dygtige og erfarne kollegaer, som i fællesskab skal sikre en hurtig og effektiv ordrebehandling.

Dine opgaver vil være meget forskellige, men fortrinsvist indenfor:

  • Kundebetjening via mail og telefon.
  • Ordrebehandling og opfølgning.
  • Indkøb.
  • Optimering af interne processer og rutiner.

Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling og at du trives i et uformelt miljø. Da vi er en del af en global koncern og vores fabrikker er placeret udenfor Danmark, så er det et krav at du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale. Erfaring med tekniske produkter vil være en fordel, men ikke et krav. Det væsentligste er at du kan gøre en forskel, så vores kunder kan mærke det.

Vi tilbyder en uformel hverdag, hvor du har stor indflydelse på dit eget job. Du vil få fleksible rammer, hvor det vigtigste er at få løst opgaverne. Vi har frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Du kan eventuelt kontakte salgs- og marketingdirektør Henrik Lykkegaard på tlf 20 74 11 23 eller på mail henrik.lykkegaard@gavazzi.dk for at høre mere om stillingen.

Hvem er vi?

Carlo Gavazzi Automation er en international gruppe aktiv indenfor design, produktion og salg af elektronisk udstyr og komponenter, målrettet det globale marked indenfor bygnings og industriel automation. Vores hovedkvarter er beliggende i Milano og vi opererer produktions, R&D og kompetence centrer i Danmark, Italien, Litauen, Malta og Kina. Derudover har vi egne salgsselskaber i 22 lande, herunder Danmark, og udvalgte repræsentanter i yderligere 65 lande.

Vores kernekompetencer indenfor automation fordeler sig på de tre produktlinjer, sensor, switch og controls.

Vores produktportefølje inkluderer blandt andet sensorer, overvågningsrelæer, timere, energimåling, solid state relæer, softstartere, sikkerhedsudstyr og fieldbus systemer.

Vores kunder findes blandt maskinproducenter og slutbrugere, som er aktive indenfor områder som landbrug, pakkeanlæg, plastik sprøjtestøbning, food & beverage, conveyor systemer, port og adgangs kontrol, lifte og elevatorer såvel som indenfor bygningsautomatik, lysstyring, opvarmning, ventilation og aircondition enheder.