Automatiske porte & døre og adgangskontrol

Vores produkter og løsninger til automatiske døre, porte, barrierer og adgangskontrol lever op til standarder for et højt sikkerhedsniveau for at forhindre ulykker og skader på køretøjer og andet udstyr. Vi tilbyder fotoceller, bevægelsesdetektorer, radarsensorer, induktive sensorer, sløjfedetektorer, overvågningsrelæer osv. der sikrer optimal overvågning og sikkerhed.

Designet til at møde markedskrav

Markedet for automatiserede døre vokser og bliver mere specialiseret. Den type produkt, der passer bedst til en bestemt applikation, bestemmes ud fra driftsfrekvens, påkrævet driftshastighed, ny versus eksisterende konstruktion, trafikflow og omkostninger. Automatiske døre er en normal bestanddel i mange kommercielle bygninger og infrastrukturer såsom indkøbscentre og lufthavne såvel som i industrielle miljøer som fabrikker men også i beboelsesbygninger. Selvom de findes i en række forskellige typer, herunder døre med glidning, sving, foldning, op-og-over osv. har de alle brug for at overholde de højeste standarder for sikkerhed.

Vores spidskompetence er indenfor det industrielle miljø. Her gør automatiske døre det muligt at opretholde den indstillede temperatur i kølerum ved hurtig åbning og lukning, hvilket fører til betydelig energieffektivitet og omkostningsreduktion. Automatiserede døre i kommercielle faciliteter er det foretrukne middel til adgang for alle brugere, ikke kun mennesker med handicap, og er en væsentlig hjælp til øget tilgængelighed. Desuden minimeres varme- eller klimaanlægstab ved brug af en automatiseret dør, da den opretholder en konstant temperatur og derfor også sparer penge.

Vores fokus ligger indenfor følgende markedsanvendelser: industrielle døre, garageporte, fodgængerdøre, adgangskontrol, porte og barrierer beregnet til installation i områder, hvor hovedformålet er at give sikker adgang til varer og ledsagede køretøjer, i industriel og kommerciel ejendom og i garager til boliger. Carlo Gavazzi har udviklet sin ekspertise inden for segmentet Industrial Door på markedet, og vores produkter er designet og fremstillet i fuld overensstemmelse med både nordamerikanske og europæiske standarder. Vores produktfamilier er certificeret til at opfylde EN 13241-1, EN 12978, EN 12445, EN 12453 og UL 325 forskrifter for sikkerhed i brugen af motordrevne døre såsom industri- og garageporte og porte.

Rulle-, lukker-, folde- og hastighedsdøre

Automatiske døre i et industrielt miljø skal overholde de højeste sikkerhedsstandarder. Carlo Gavazzi-produkter er designet til at opfylde de nyeste sikkerhedsbestemmelser for detektion af genstande og menneskelig tilstedeværelse. Vores sensorer er typisk installeret i lukker, foldning, hastighed og sektionsautomatiske døre i et industrielt miljø og de er derfor lavet til at overholde de højeste sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder de kompakte, kraftfulde, polariserede, reflekterende PM..-serier og PD86-seriens fotoelektriske sensorer.

Disse sensorer er udstyret med en testindgang, der giver brugeren mulighed for at teste sensorfunktionerne i hver dørcyklus. Ud over de retro-reflekterende sensorer leverer Carlo Gavazzi PD112-serien med lang rækkevidde baggrundsdæmpning og den nye batteridrevne emitter i PD180-serien.

I dørapplikationer, hvor hastighed er vigtig, og dørbevægelser sker hyppigt, er spiralkablet mellem den bevægelige dør og controlleren modtagelig for slitage. Vores trådløse sikkerhedssystem reducerer vanskelige og dyre reparationer og undgår dyr downtime.

Desuden bruger dette system 16 forskellige kanaler for at forhindre krydstale mellem tilstødende døre. Det trådløse sikkerhedssystem er meget fleksibelt og håndterer forskellige sikkerhedskanter såsom: ”Normalt lukkede” sikkerhedskanter, “Normalt åben” og 8,2 KoHm.

Præcis styring af dørenes hastighed og placering sikres ved hjælp af RVLF-serien af frekvensomformere med variabel hastighed. Energibesparelser opnås ved at reducere opstartsstrømmen, og vedligeholdelsesomkostningerne sænkes ved at reducere vibrationer under opstart. Den nye LD-serie af sløjfedetektorer takket være Automatic Sensitivity Boost (ASB) sikrer en pålidelig detektion af køretøjer, hovedsageligt i fabrikker og på lagre.

Sektionsdøre og porte

Carlo Gavazzi trådløse sikkerhedssystem er designet til at eliminere behovet for traditionelle spiralkabler mellem dørkontrollen og døren. Denne enhed bruger en tovejs radiokommunikation med en driftsfrekvens på 2,4 GHz, hvilket gør den mindre modtagelig for almindelig radiointerferens. Dette system er kompatibelt med et stort udvalg af sikkerheds barrierer og kan også bruges med Carlo Gavazzi fotoelektriske sikkerhedssensorer. I dør-til-dør-applikationer skal den større dør forblive lukket, når foddøren er åben. Denne sikkerhedsfunktion overvåges af subcontrollerens dør-i-dør-grænse skifte input ved hjælp af vores trådløse sikkerhedssystem.

For at forhindre en dør i at lukke, når en genstand er til stede i døråbningen, tilbyder vi en række sensorer, der er baseret på detektion af gennemstråling eller polariserede retro-reflekterende typer. PE12.. eller PM.. PD86.. sensorer er typiske eksempler på sensorer designet specielt til automatiske døre under hensyntagen til synsvinklerne og testkravene i Europa og Nordamerika.

Vores polariserede retro-reflekterende sensorer integrerer transmitteren og modtageren i samme enhed. Transmitteren genererer en moduleret lysstråle, der reflekteres retro (drejes 90°) og registreres af modtageren. Outputtet skifter status, hvis et objekt afbryder det reflekterede lys. For at øge immuniteten mod genstande med stærkt reflekterende overflader kan den reflekterende sensor udstyres med polarisationsfiltre. Modtageren kan ikke aktiveres af lysbølger, der reflekteres af en skinnende overflade.

Porte og barrierer

Når du monterer fotoelektriske sensorer på en stor port, er det nødvendigt at begrave kablet fra kontrolpanelet til sensoren. Med Carlo Gavazzi PD180 through-beam sensorer kan denne operation undgås, da indbyggede batterier i transmitteren er en del af sensorsættet.

Vores nye serie af sensorer, PD140, er udviklet med hensyn til de nyeste regler i Europa og Nordamerika. Disse sensorer tilbyder avancerede sensorafstande på op til 60 meter i udendørs applikationer, og med det unikke grønne laserjusteringsværktøj kan de hurtigt og nemt installeres.

En af de mest anvendte fotoelektriske sensorer i store og tunge porte er MOF + S142-systemet. Specielt designet til disse applikationer tilbyder dette system kompakt størrelse, holdbarhed og højt detekteringsområde.

WSM/WSS trådløst system til sikkerhedskanter fås også til porte med en kommunikationsafstand på 15 meter. Hovedmodulet kan styre op til 6 undermoduler, dvs. 12 sikkerhedskanter. Separerede udgange til åbning og lukning af kanter samt en alarmudgang der indikerer batteriniveau. De nye sløjfedetektorer i LD-serien tilbyder mange funktioner designet til at forenkle installationsprocessen. De er også udstyret med diagnostisk kapacitet til at lette fejlfinding og samtidig give en pålidelig og effektiv køretøjsdetektion.

Video

PD140-serien

LD-serien

Softstartere

Brochurer

Automatiske døre og adgangskontrol

PD140-serien Fotoelektriske Sensorer

Guardian2 - Sensorer til dører

PD86-serien Fotoelektriske Sensorer

Wireless Safety System Sensorer

LD-serien Loop Detektorer

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350