Food & Beverage

Designet til at møde markedskrav

Med over 40 års ekspertise inden for fremstilling af komponenter til brug i maskiner indenfor fødevareproduktion kan Carlo Gavazzi levere en lang række af avancerede og pålidelige produkter til kommercielt opvarmnings- og madlavningsudstyr, isfremstillingsteknologi og rengøringsprocesser.

Carlo Gavazzi er markedsleder inden for solid state-relæteknologi og tilbyder innovative løsninger i meget kompakte dimensioner til styring af varmelegemer. Sortimentet af produkter inkluderer solid state-relæer til printkortmontering, chassismontering samt løsninger, der er klar til brug med indbyggede kølelegemer.

guide

Sådan undgår du utilsigtede driftsstop

I guiden beskriver vi fire tiltag du kan tage for at undgå driftsstop i din produktion eller på dine maskiner.

Antallet af skifte cyklusser, der er disse applikationer ret stort. En pålidelig switchløsning, der garanterer en lang, vedligeholdelsesfri levetid, kan kun opnås ved brug af et solid state-relæ.

Carlo Gavazzi sensorer bruges i vid udstrækning til at tjekke dørlukning eller til at kontrollere vandstanden i kaffemaskiner.

Mad- og drikkevareprocesser kræver udstyr, der er i stand til at arbejde i krævende arbejdsmiljøer og barske forhold. Carlo Gavazzi-serien af sensorer inkluderer nye fotoelektriske og kapacitive typer (Ecolab og IP69K godkendt), der er i stand til at modstå højtryks- og damprensning.

Overvågningsrelæer, timere, skifte strømforsyninger og energimålere kompletterer Carlo Gavazzi-produktserien for at sikre sikker drift og overvågning af udstyr, samtidig med at det øger maskinernes levetid.

Kaffemaskiner og salgsautomater

Kaffemaskiner til både husholdnings- og kommercielt brug skal overvåges pålideligt for at undgå skader på de elektromekaniske elementer såsom pumpen eller den elektriske modstand for at sikre optimal funktion. Carlo Gavazzi-produkterne giver effektiv kontrol af dette og sikrer udstyrets pålidelighed og levetid.

Niveausensorer er den bedste løsning til at kontrollere vandniveauet i kaffemaskiner, da sensoren kan installeres direkte i bunden af tanken. Derudover tilbyder vi også en anden løsning, der består af en flyder i tanken, der overvåges ved hjælp af magnetiske sensorer.


Tænd/sluk af varmeleget kan udføres pålideligt med solid state relæer af typen RF1-, RAM1A..G  eller RA2A. De er derfor ikke er så modtagelige for problemer med gnistslag eller defekte kontaktsæt, som det er tilfældet med elektromekaniske løsninger. RAM1- og RA2A-serien er også velegnet til brug ved tænd/sluk af motorer.

På markedet for kaffe og salgsautomater er kvaliteten af de dispenserede drikkevarer (varm og kold), pålidelighed, nem rengøring og vedligeholdelse nøglerne til en succesfuld maskine. I kaffemaskiner registrerer PD30-sensorer med baggrundsdæmpning kopperne for at forhindre spild af kaffe. CD34 sensoren, der er designet til vandbaserede væsker, overvåger vandniveauet og kan ignorere restfilm, fugt eller skum i beholderen.

Udstyr til opvarmning og madlavning

Producenter af madlavningsudstyr som ovne, grillplader, dampkogere og brødristere skal sikre fødevarekvalitet og sikkerhed, forbedre produktionsprocesser og sikre en lang levetid. Da global lovgivning håndhæver begrænsninger og forbud mod brugen af kviksølv, er Carlo Gavazzi's solid state-relæer og kontaktorer RoHS-kompatible og er 100% kviksølvfri.

De virker selv under fugtige forhold uden at de blive påvirket af dampe, der ellers kan være til stede i det omgivende miljø. Carlo Gavazzi solid state-løsninger integrerer beskyttelse mod ukontrolleret indsvingningsstrøm og overspændinger for at kunne garantere en pålidelig drift af udstyret.

Derudover opfylder de anvendte materialer til RF1, RAM1A..G, RK og RG glødetrådskravene i IEC / EN 60335-1 (sikkerhed for husholdningsapparater og lignende elektriske apparater). RF1-, RK- og RG-serierne giver mulighed for paneloptimering. RF1 optager kun 30% af den plads, der kræves af andre panelmonterede solid state-relæer, RG-løsninger fås i en bredde så lille som 17,5 mm, og RK huser to poler i en platform, hvilket giver op til 50% pladsbesparelser. RGCxP-serien gør det muligt at forbinde analoge indgange direkte til relæet, når det er nødvendigt at styre udgangseffekten i forhold til niveauet for kontrolindgangen. Maskinbeskyttelse mod spændingsstød, overstrøm eller fasetab sikres af Carlo Gavazzi kompakte overvågningsrelæer og forlænger dermed udstyrets levetid.

I en industriel transportovn er LD30 placeret tæt på et transportbånd og har to forskellige udgange, som kan måle to størrelser mad og derved regulere bæltehastigheden og dermed også tiden inde i varmekammeret.

Ismaskiner og køleudstyr

Takket være fremskridtene inden for energieffektivitet, størrelsesreduktion og lavere behov for opfyldning er der mange anvendelser af isfremstillingsteknologi og der er kommet millioner af ismaskiner over hele verden. Du kan finde ismaskiner på hoteller, barer og restauranter samt på hospitaler, laboratorier, supermarkeder og i fødevareindustrien.

Det brede udvalg af induktive, kapacitive, fotoelektriske og ultralydssensorer fra Carlo Gavazzi inkluderer nogle typer, der er specielt godt egnede til at blive installeret til isproduktion. En induktiv sensor - specielt designet til denne applikation - registrerer gearmotorens lave hastighed og sender et signal til pc-kortet, som stopper ismaskinens drift.

Carlo Gavazzi fotoelektriske sensorer kan også bruges til isniveau kontrol. Sensoren sender et signal til styringen om at stoppe maskinen, når en lysstråle, der sendes af den optiske enhed, er dækket af is. Ismaskinen stopper derefter med at fremstille is, før skraldespanden eller dispenseren er fuld.

Transport-, påfyldnings- og rengøringsprocesser

Fødevareindustrien kræver et højt niveau af hygiejne og renlighed i udstyret skal være helt i top. Derfor er det også nødvendigt med udstyr, der kan modstå daglige rensninger ved høje temperaturer, højtryksrengøring og hårde rengøringsmidler.

PD30ET-sensorer i rustfrit stål fungerer perfekt selv i disse former for krævende opgaver (f.eks. ved detektering af tilstedeværelsen af kød eller kødbakker på et transportsystem). Det robuste hus i rustfrit stål (AISI316L) sammen med højkvalitets plastmaterialer som PEEK-, PPSU- og PES-tætninger af FKM garanterer enestående mekanisk modstand. 

Disse sensorer er konstrueret til at modstå rengøring med vand ved 80 ° C (176 ° F), højtryksvask op til 100 bar (1.450 psi) og modstå alkaliske og sure rengøringsmidler og er IP69K og Ecolab certificeret.

PD30 baggrundsdæmpningssensorer registrerer alle lågfarver på genstande i samme afstand fra sensoren, og deres holdbare design tåler daglige rengøringsprocesser.

PA / PH18 sensorserien er en anden løsning til applikationer, hvor der kræves hårde rengøringsmetoder. De fotoelektriske sensorer - PA18-serien - overholder kravene i Ecolab, IP67, IP69K. Denne sensorserie tilbydes i et kompakt M18-gevind ABS-hus, og fås i både aksiale (lige) og radiale (90 ° retvinklede) versioner.

Carlo Gavazzi ICS-serie af induktive nærhedssensorer er også den ideelle løsning til krævende applikationer præget af slidende miljøforhold. Ecolab-certificeringen garanterer modstandsdygtighed over for industrielle rengøringsmidler, såsom alkalisk eller klorskum og syreskumdesinfektionsmidler. Det anvendte materiale til plasthætten er FDA-certificeret.

Video

CD46 - Kapacitiv Sensor

Chassis monteret SSRs

RK Serien

PD30CN - PS Serien

PA18 / PH18 Serien

RF1 Serien

Brochurer

Mad & Drikke Løsninger

Solid State Relæer - Overblik

LD30 Fotoelektriske Sensorer

CD34 Kapacitive Sensorer

PD30 Fotoelektriske Sensorer

PA18 og PH18 Fotoelektriske Sensorer

ICS Serien Sensorer

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350