Magnet sensorer

Måling af afstande mellem objekter og deres præcise position er vigtige i mange forskellige applikationer; for ikke også at tale om forskydninger af diverse genstande. En sådan måling er fx nødvendig i ventilposition, niveaupåvisning, processtyring, maskinstyring og sikkerhed.

Carlo Gavazzi tilbyder en bred vifte af magnetiske sensorer, der er velegnede til mange applikationer inden for automatisering, hvor der kræves høj pålidelighed og omkostningsoptimerede løsninger. Derudover har vi evnen til at ændre eller tilpasse enhver af vores sensorer eller endda udvikle en brugerdefineret sensor til at løse enhver unik applikation.

Carlo Gavazzi magnetiske sensorer har høj alsidighed og kommer i en række forskellige huse og materialer til brug i utallige applikationer. Vores tredive år lange engagement i design og produktion af positions- og nærhedssensorer er præget af vores engagement i at ændre enhver sensor, så den passer til en kundes helt specifikke krav og behov.

Vi kan tilpasse materialer, form, forbindelser og mere til at imødekomme enhver anmodning. Så lad os bare vide hvad netop du har brug for løsninger til.

Sådan vælger du den ideelle sensor

Få vores whitepaper, som beskriver de overvejelser, vi mener du bør gøre dig, for at vælge den rette sensor til din applikation.

Magnet Sensorer Selector

Find den rigtige sensor i vores brede program. 

I selector værktøjet kan du filtrere vores produkter ud fra dine behov og få adgang til datablade, tegninger, kataloger, tutorials og meget andet.

Carlo Gavazzis magnetsensorer kan beskrives med et nøgleord - fleksibilitet!

Nærhed

Nærhedsafbrydere er velegnede til kontaktfri positionsregistrering til en lang række applikationer. De er i stand til at registrere genstande gennem malede metalliske overflader, rustfrit stål, aluminium, plast eller træ. Fås i forskellige materialer og med flere typer hus.

Slot

Et slidshus er designet til at detektere tilstedeværelsen af en vinge eller en flig, der passerer gennem detekteringsslidsen. De tilgængelige familier (ISY, IM) adskiller sig fra hinanden i form og dimensioner, men tilbyder begge en ekstrem ydeevne og pålidelig sikkerhed - begge af meget høj kvalitet.

Strøm

Fluxmåleren (FLM) er en magnetisk sensor til vandret montering, der aktiveres af væskestrømmen, der skal detekteres. Væsketrykket er det, der skifter output.

Niveau

En lang række sensorer på niveau tilbyder pålidelige og holdbare løsninger til alle flydende miljøer.

Atex

Nogle nærheds- og niveausensorer er certificeret til brug i eksplosive miljøer. De indkapslede versioner er i overensstemmelse med standarden EN 60079-0 og EN 60079-18. De egensikre versioner er i overensstemmelse med EN 60079-0 og EN 60079-11.

Applikationer

Elevator (til måling af afstand)

Vores nærhedsmagnetiske afbrydere bruges på elevatormarkedet til mange applikationer, herunder kabinens nivellering, hastighedsovervågning og kabinetilstedeværelse. Nøjagtighed og hastighed kombineret med tilgængeligheden af forskellige outputfunktioner sikrer et signal, der også er egnet til økonomisk højhastighedskontrol af elevatoren.

Mad og drikke (for sikkerhed)

De bevægelige dele i automatiske påfyldnings- og forseglingsmaskiner til mad og drikkevarer skal beskyttes af sikkerhedsdøre. På markedet for mad og drikkevarer, hvor øgede hygiejnekrav kræver maskinens rengøringscyklusser, foretrækkes ofte magnetiske sikkerhedsfølere frem for mekaniske afbrydere.

Tankstationer (Atex - til brug i eksplosive atmosfærer)

ATEX-godkendte sensorer er placeret på gaspumpen for at registrere tilstedeværelsen af betjeningspistolens mundstykke. Mens mundstykket er korrekt opbevaret, er pumpen deaktiveret. Når mundstykket fjernes af brugeren, aktiverer sensoren pumpen.

Vi leverer også niveausensorer til at kontrollere brændstofpåfyldning ifølge ATEX-direktivet.

Landbrug (opsamling)

Anvendelser til tunge maskiner såsom landbrugsmaskiner og rendeudstyr kræver ofte en tilpasset sensor til at overvåge gearhastigheden. Kunde tilpasninger kan omfatte tilpasset husdiameter og materialer. Vi kan også ændre sensorafstand og driftstemperaturområder.

Tagkølesystemer (Flux)

FLMA1S1 er en magnetisk sensor, der bruges til at overvåge strømmen af kølekredsen på hustage. For at fungere korrekt skal væskestrømmen skubbe svømmeren mod dens fjeder: når fluxen er tilstrækkelig høj til at flytte svømmeren en fastbestemt afstand, tænder sensoren - når fluxen falder under den ønskede værdi, advares varmestyringssystemet tilsvarende ved hjælp af sensorkontakten.

Brochurer

Magnetsensorer

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350