Induktive sensorer

Et komplet sortiment af højtydende induktive sensorer

Med over 50 års erfaring med fremstilling og salg af nærhedssensorer tilbyder Carlo Gavazzi en bred vifte af induktive sensorer, der er bygget efter de højeste kvalitetsstandarder og let kan tilpasses til specifikke OEM-kundeapplikationer. Induktive sensorer registrerer alle jernholdige og ikke-jernholdige metaller uden behov for fysisk kontakt og giver en holdbar løsning i slidsomme og krævende omgivelser. Sensorerne bruges i mange forskellige applikationer; eksempelvis forskellige typer maskiner såsom emballeringsmaskiner, plastmaskiner, samlebånd og transportbånd. De overfører pålidelige signaler til PLC'en om position og/eller tilstedeværelsen af bevægelige dele af maskinen. De kan også bruges til rotationshastighedsovervågning. Sensorerne påvirkes ikke af støv, olie, vand eller vibrationer, og de kan fungere ved høje skiftefrekvenser uden at det reducerer deres lange levetid.

Sådan vælger du den ideelle sensor

Få vores whitepaper, som beskriver de overvejelser, vi mener du bør gøre dig, for at vælge den rette sensor til din applikation.

Induktiv Sensor Selector

Find den rigtige sensor i vores brede program. 

I selector værktøjet kan du filtrere vores produkter ud fra dine behov og få adgang til datablade, tegninger, kataloger, tutorials og meget andet.

ICB Basic

Alle ICB-sensorer har en robust, forniklet messingkonstruktion og indeholder en ny generation af mikroprocessor, som muliggør endelig kalibrering af sensoren i slutningen af samleprocessen, hvilket giver en repeterbar og meget nøjagtig drift og tilmed øget EMC-robusthed.

ICB tredobbelt afstand

ICB fås også med et udvidet sensorområde på op til tre gange den normale sensorafstand, med et komplet sortiment i M12-, M18- og M30-huse og avanceret diagnostisk LED, der gør sensoren tydeligt synlig fra alle retninger.

ICS Washdown

Den nye serie ICS-induktive sensorer har et ekstremt robust design med et højkvalitets rustfrit stålhus og er udvidet til at have en driftstemperatur på mellem -40°C og +85°C (-40°F til +185°F). De har også en overlegen modstandsdygtighed over for højtryks- og højtemperaturrengøringsprocesser og evnen til at forhindre adgang til vand og damp gennem sensorens fronthætte eller i dens stik. ICS-sensorer er ECOLAB-certificeret og klassificeret til IP67-, IP68- og IP69K-standarder.

IA Miniature

IA05-, IA06- og IA08-serien fås i korte og lange rustfri stålhuse for at give et højt niveau af mekanisk beskyttelse. De er den ideelle løsning, hvor pladsen er begrænset og imødekommer trenden med mere og mere kompakte maskiner. Vi tilbyder versioner med konnektor eller med kabel.

IA Fuldt metalhus

Sensorer i fuldt metalhus er specielt designet til at modstå barske anvendelsesforhold, hvor kemisk og og mekanisk modstandsdygtighed er absolut nødvendigt. De fås i M8, M12, M18 og M30 korte eller lange huse udført i et enkelt stykke rustfrit stål og i cylindrisk konstruktion.

Specielle versioner

Serien suppleres med en række specielle versioner som:

 • EI flat pack-serien, ideel til brug i transport- og materialehåndteringsapplikationer
 • IC/ID rektangulære typer, der er egnede til kontrol af aksiale og roterende bevægelser
 • DU-slidsede sensorer til måling af mindre dele
 • IC40-drejelige hovedafbrydere med sensoroverfladen justerbar til op til 5 positioner
 • IA-serien med udvidet driftstemperaturområde

Den rigtige sensor til din applikation

Højdepunkter

 • Høj præcision og temperaturstabilitet
 • Registreringsafstand fra 1 mm helt op til 40 mm
 • Fleksibilitet; fås i flush, quasi-flush, non-flush versioner, med NPN eller PNP, NO eller NC output
 • Fuldt beskyttet mod kortslutning, omvendt polaritet og transienter
 • Versioner med hurtig afbrydelse eller med kabel
 • Fremragende LED-synlighed fra alle retninger
 • Forbedrede diagnostiske funktioner såsom kortslutning og overbelastningsindikation og opsætningshjælp
 • Permanent læselig, lasergraveret serienummer og delnummer for sikret sporbarhed

Anvendelsesmulighederne for induktive sensorer er mange på industrielle markeder: materialehåndtering, mad og drikke, landbrug, tungt og mobilt udstyr samt værktøjsmaskiner og emballage. Carlo Gavazzi's induktive sensorer giver hver gang en pålidelig og omkostningseffektiv løsning i de fleste former for maskiner og automatiseringsudstyr.

Materialehåndtering

Carlo Gavazzis induktive sensorer er valgt for at maksimere effektiviteten og sikre et automatisk og pålideligt materiale flow uden stop. ICB-serien med tredobbelt afstand, der har en øget driftsafstand på op til 40 mm, er den bedste løsning til pålidelig detektion under alle forhold. Dette er takket være den reducerede risiko for, at sensorer går i stykker, da sensoren kan placeres længere væk fra dets måleobjekt.

Mad og drikke

ECOLAB-certificerede ICS-sensorer er den bedste løsning til de steder, hvor højtemperatur- og højtryksafvaskningsprocesser er obligatoriske for at kunne overholde sanitære og hygiejniske regler. De anvendte materialer i Carlo Gavazzis induktive sensorer er FDA-certificeret og kompatible med de fleste industrielle rengørings- og desinfektionsmidler eller skum, der anvendes i brancher med fødevarehåndtering.

Landbrug, tungt og mobilt udstyr

Landbrugsmaskiner, eller tungt og mobilt udstyr udsættes for vanskelige udendørs forhold, såsom store temperaturvariationer eller høj belastning på grund af rengøringsprocesser. ICS-sensorerne giver pålidelig positionsdetektion af de bevægelige dele, selv i sådanne barske omgivelser takket være den solide konstruktion og fremragende tæthed med certificerede IP68- og IP69K-klassificeringer og sensorernes brede driftstemperatur.

Maskinværktøj

Induktive sensorer bruges til at kontrollere værktøjs- og komponentpositionen i maskinværktøjer. ICB-serien er den bedste løsning takket være den forbedrede ydelse med vibrationer og stød og det pålidelige forbindelsessystem der er, mellem kablet og huset. Sensorerne har også meget høj præcision og hurtig responstid.

Video

IBS/ICS/ICB IO-Link serien

ICB12 serien

Smart Konfigurator og IO-Link

Brochurer

Induktive Sensorer Overblik

Induktive Sensorer

ICS-serien - Induktive Sensorer

ICB-serien - Induktive Sensorer

IO-Link Induktive Sensorer

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350