Strømforsyninger

Carlo Gavazzi leverer et af de mest komplette udvalg af switch mode strømforsyninger til de fleste slags applikationer, hvor pålidelig lav DC spænding er påkrævet. Den bredeste del af produktserien er lavet målrettet til DIN-skinnemonterede enheder til både elektriske distributionspaneler og automatiseringsindustrien, mens SPPC-familien har lukkede switch-mode strømforsyninger fra 25w til 800W, som kan implementeres i stort set enhver slags enhed eller maskine.

De nyeste produkter tilføjet til sortimentet har noget mindre dimensioner end tidligere, da dette er et af de nyeste teknologiske krav. For at kunne leve op til dette mål er den samlede effektivitet samtidig blevet øget.

SPDC-serien har nogle af de mest tynde DIN-skinnestrømforsyninger, der er tilgængelige på markedet. Bi- og trefasestrømforsyninger fås fra 100W op til 960W, enfaset fra 5W til 800W. Udover standard CE- og RoHS-overensstemmelse, UL- og CCC-godkendelser har serien også nogle enheder, der overholder UL-klasse I, Div 2-certificeringsinstallationscertificering og UL1310 klasse 2.

Strømforsyninger Selector

Find den rigtige strømforsyning i vores brede program. 

I selector værktøjet kan du filtrere vores produkter ud fra dine behov og få adgang til datablade, tegninger, kataloger, tutorials og meget andet.

En leverandør der dækker ethvert behov

Carlo Gavazzi har flere grupper af strømforsyninger så du kan vælge netop den der passer bedst ind i din applikation:

Disse modulære switch mode-strømforsyninger er specialfremstillet for at tilfredsstille kravene inden for industriel automation og bygningsautomatisering. De fire DIN-modulers strømforsyninger kan levere op til 100 W udgangseffekt. Den høje effektivitet forhindrer overskudsvarme på installationsstedet. Disse strømforsyninger overholder CE, UL508- anført, UL 62368, UL1310 klasse 2 (24 V DC, kun 91,92 W), UL 121201 klasse 1 Div 2 samt 4.000 V AC isolationsspænding, der er påbudt for bilbatteriopladere.

SPPC

Denne gruppe af strømforsyninger er enfasede med input af den lukkede type. Disse enheder er ikke specifikt skabt til en type applikation, men kan derimod implementeres i stort set ethvert slags apparat, der bruger jævnstrømsspænding. Tilgængelige jævnspændinger: 5, 12, 15, 24 og 48V med udgangseffekt fra 25W til 800W, med PFC fra 100W. CE, RoHS og UL i alle størrelser.

SPD - Almene strømforsyninger

Dette er den bredeste gruppe i Carlo Gavazzis sortiment af strømforsyningsprodukter. De har den længste liste af power ratings og det højeste antal godkendelser til de fleste industrielle applikationer. De har DIN-skinnemonteringsenheder fra 5W til 480W med enfaset indgang, et tofaset input med 100W og fra 120W til 960W har de trefaset input. SPD-serien er velegnet til krævende applikationer, hvor dimensionerne ikke er af afgørende betydning. De leverer DC OK output, PFC og Parallel operation facilitet. CE, RoHS, CCC, TUV, UL, UL 1310 Klasse 2 <90W, farlig klassificering Klasse I Div 2.

SPDM - Mellemstærke strømforsyninger

Denne nye gruppe af enfasede indgangsforsyninger har reduceret bredde og generel lydstyrkereduktion sammenlignet med andre enheder med samme udgangseffekt. De har intet unødvendigt pynt, kun grundlæggende funktioner, men ekstremt høj ydeevne og høj pålidelighed. Udgangseffekt fra 30W til 120W, men kun to tilgængelige spændinger: 12 og 24V. CE, RoHS, UL, TUV.

SPDC - Avanceret og kompakt strømforsyning

Denne nye gruppe af strømforsyninger er udviklet med det til hensigt at nå den højeste ydelse med de laveste dimensioner. Der er to tilgængelige udgangseffekter; 120W og 240W. SPDC power boost kan levere 150% af den nominelle udgangseffekt i op til tre sekunder for at understøtte den ekstra strøm, der er nødvendig under kritiske opstart. Den parallelle funktion giver tilmed redundans i tilfælde af sammenbrud. Disse strømforsyninger har den højeste kompakthed blandt DIN-skinnemonterede strømforsyninger. Udover kompakthed leverer de PFC, DC OK relæudgang og parallel forbindelsesfacilitet. CE, RoHS.

Applikationer

Automatiseringssystemer

Valget af strømforsyninger til automatiseringssystemer er bredt, da næsten enhver form for strømforsyning ville være velegnet til implementering i automatiseringsapplikationer. De mest almindelige typer strømforsyninger er DIN-skinnemontering med 24 Vdc-udgang. Pålideligheden af et automatiseringssystem afhænger af strømforsyningens kvalitet og stabilitet. Strømtab, fald og spidser, selv af kort varighed, kan begrænse systemernes ydeevne og kan have dyre konsekvenser såsom tab af data, funktionsfejl i kontrolsystemet og downtime for produktionsprocessen.

I produktionsprocesser med stor volumen, såsom i bilindustrien, hvor den gennemsnitlige produktivitet er omkring 2000 biler om dagen, kan selv en kort downtime på en halv time forårsage betydelige økonomiske tab.

Bygningsautomatisering

Bygningsautomatiseringssystemer består af netværkssamarbejde med elektroniske enheder designet til at overvåge og kontrollere de mekaniske, sikkerheds-, belysnings-, HVAC-, fugtigheds- og ventilationssystemer i bygninger som fx indkøbscentre, kontorer, lufthavne, hospitaler, skoler, parkeringspladser, produktionsfaciliteter eller logistikcentre.

Nye energieffektive bygninger og forbedring af eksisterende er uden tvivl de vigtigste initiativer, vi kan tage for at reducere energiforbruget og begrænse CO2-udledningen. For at opfylde de obligatoriske krav til energibesparelser skal bygningsejere overholde reglerne om effektivitetsforbedring.

Carlo Gavazzi leverer strømforsyninger i 1, 2 og 3 faser med udgangseffekt fra 5W til 960W. Disse strømforsyninger har udover kabinetter, der er egnede til distributionspaneler, versioner med DC OK-output for at give øjeblikkelig feedback til automatisering.

Video

SPDM

SPDC / SPDM

Brochurer

Strømforsyninger - Overblik

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350