Privat

Smart-House: markedets mest komplette styresystem til intelligente elinstallationer

Med en Smart-House løsning får du en moderne og komplet intelligent elinstallation. Vi leverer løsninger indenfor lysstyring samt styring af alarmer og indeklima m.m. Tankerne bag Smart-house er sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed.

Med Smart-House har du fuld kontrol over dine elektriske installationer og Smart-house kan nemt tilpasses netop dine behov. Vi udvider løbende sortimentet, så du altid opnår den mest intelligente elinstallation.

Hvorfor jeg skal jeg installere Smart-House?

Det er både miljøvenligt og økonomisk at installere et integreret styresystem for lys, varme og andre elektriske installationer. Smart-House sænker temperaturen, når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. Smart-house medvirker til at reducere boligens samlede energiforbrug.

Med Smart-House kan du tilpasse dit hjem i henhold til familiens ønsker og behov. Konceptet inkluderer også muligheden for eks. at bruge Carlo Gavazzis energimålere til at logge forbrug såsom el, vand, gas osv. sammen med data tilgængelig fra bussen, temperaturmålere, fugtmålere og lysniveau osv. Alle disse data kan logges og vises via den indbyggede webserver på alle medier og platforme.

Tidligere Dupline anlæg og Smart-House er baseret på Dupline bussystem. Fra at være et industrielt system har Dupline udviklet sig til også at være en stor aktør indenfor bygningsautomatik. Dupline systemets fleksibilitet gør det velegnet i industri såsom enfamilieboliger, lejligheder eller sommerhuse.

Dupline er et af verdens ældste bussystemer og er hidtil benyttet i over 6.000 installationer i Danmark og over 100.000 installationer på verdensplan.

Smart-House er en verden af innovative løsninger, som gør din hverdag enklere, og giver familien glæden af et komfortabelt indemiljø.

Du kan indstille næsten alt

Lysstyring

Med vores kontrollere kan du med et enkelt tryk åbne garageporten og tænde lyset, eller indstille dit lys til automatisk at tænde ved bevægelse samt koble indbrudsalarmen fra. Ift. til lysstyring kan du indstille udendørs lys til automatisk at styres dagslyset eller af bevægelse. Du kan også få en kontakt i soveværelset, der kan slukke alt lys eller kun holde enkelte rum belyst. Du kan også programmere lysscenarier, eks. hyggebelysning og rengøringsbelysning, og så kan du hurtigt få den rigtige belysning. Bevægelsesstyret lys kan f.eks. være smart i bryggerset, hvis du har hænderne fulde af vasketøj. Lyset kan også indstilles til at slukke efter et bestemt tidsrum uden bevægelse, hvilket kan være relevant i børneværelset. Du kan både installere kontakter og trådløse fjernbetjeninger til styring af Smart-house. Desuden kan du med web appen aflæse og styre temperatur, alarmer, lysniveau, vindhastighed, bevægelse og lys. Så er du fri for at komme hjem til en kold stue efter vinterferien. Du kan styre og kontrollere Smart-house med både PC, tablet og smartphone.

Sikkerhed

Smart-House giver dig alarm ved vandlækage, indbrud og brand. Du varsles via sirenen i boligen og evt. en sms til din telefon, så du hurtigt får besked, uanset hvor du befinder dig. Alt lys tændes ved brand eller blinker ved indbrudsalarm. Mørke områder rundt om boligen oplyses automatisk, hvis nogen kommer ind på ejendommen. Hvis du skal på ferie kan du også optage, hvordan du tænder og slukker lyset i løbet af en uge, og så kan Smart-house afspille det, imens du er væk.

Du kan med et enkelt klik kan du slukke alle elektriske apparater, når du forlader dit hjem.

Indeklima

Med Smart-House kan du styre indeklimaet, eks. vandbaserede varmesystemer, som elradiatorer og varmepumper. Du kan indstille minimum- og maksimumtemperaturer eller komforttemperatur og nattemperatur. Så kan du reducere energiforbruget ved at aktivere nattemperatur, når du ikke er hjemme. Du kan også styre ventilationen afhængigt af luftfugtigheden.

Automatisk eller manuel styring af motoriserede persienner og markiser sikrer, at du kan opretholde en behagelig temperatur i boligen eller sidde skyggefuldt på terrassen. Eller automatisk trække markiser/persienner fra i soveværelset, så du kan vågne op til morgensolen.

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350