Parkeringssystem

Parking guidance system

Carpark-systemet er baseret på Carlo Gavazzis ekspertise inden for sensing- og kommunikationsteknologi tillige med vores erfaring med markedet indenfor industriel automatisering. Systemet er fuldstændig skalerbart og kan bruges i alle typer og størrelser af indendørs og udendørs parkeringspladser. På trods af sine avancerede funktioner er systemet let at installere og konfigurere, hvilket muliggør detektion, optælling og indikation af ledige pladser. Ved hjælp af skilte med retningspile og symboler LED-indikatorer styres chauffører til nærmeste ledige parkeringsplads, hvilket resulterer i betydelig tidsbesparelse, især hvis kun få pladser er ledige.

Vores parkeringsvejledningssystem giver ikke kun chauffører mere bekvemmelighed og mindre stress, men ved at overvåge hele situationen på parkeringsområdet øger det effektiviteten i bilgennemstrømningen og reducerer energiomkostningerne. Single bay-overvågning af indendørs installationer udføres af ultralydssensorer. Til udendørs parkering på gaden og på gaden er LoRaWAN eller NB-IoT trådløse sensorer tilgængelige som en usynlig løsning, da de er installeret under jorden/indlejret.

inspirationskatalog

Fremtidens intelligente bygninger - Energieffektivisering, bedre bundlinje og en grønnere profil

Få vores inspirationskatalog omkring fremtidens intelligente bygninger.

Hvor boring ikke er mulig, kan der bruges webkameraer: standard IP-kameraer er forbundet til en videoboks SBP-VBE, der behandler billederne og kun sender belægningsstatus til UWP under overholdelse af GDPR-reglerne. Biler kan dirigeres til på forhånd udvalgte områder på parkeringspladsen, mens systemet sikrer, at belysning og ventilationssystemer er deaktiveret i de zoner, der ikke er i brug. Et unikt træk ved systemet er muligheden for at integrere styring af belysning og ventilation i den samme struktur. Belysning og ventilation er de to største energiforbrugere på en parkeringsplads, og ofte lades de simpelthen stå tændt kontinuerligt. Ved at bruge efterspørgselsbaserede kontrolfunktioner, hvor belysning og ventilation tændes, når det er nødvendigt, kan der opnås betydelige besparelser.

Ved hjælp af den indbyggede BACnet-kommunikationsfunktion kan controlleren problemfrit integreres i ethvert bygningsstyringssystem. Vores CO-sensorer kan overvåge det CO-niveau, der udsendes af køretøjerne på parkeringspladsen, og give en alarm, hvis CO-niveauet når til et farligt punkt.

Se vores produkter til parkeringsløsninger her

Video

Parking Guidance System

Carpark 3 - Overblik

Brochurer

Park Guidance Systemer

SmartBuilding Systemer

Bygningsautomatik Systemer

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350