Overvågning af kritiske processer

Hent vores whitepaper, som i detaljer beskriver applikationer og udbyttet ved at bruge strømovervågning. Samtidigt modtager du EISH datablad.

Har du også behov for at overvåge kritiske processer i dine bygninger?

I moderne bygningsautomatik og HVAC applikationer er det påkrævet med en hurtig indgriben, hvis eksempelvis pumper eller blæsere i en bygning fejler. På den måde kan eventuelle konsekvenser og tab reduceres til et absolut minimum.

Den netop lancerede EISH strøm sensor fra Carlo Gavazzi er let at integrere i både eksisterende og nye installationer, den fylder ikke meget og den muliggør detektion af strømme helt ned til 200 mA og op til 60A. Strømsensoren kræver ovenikøbet ikke nogen ekstern strømforsyning så montagen er dermed meget hurtig og simpel samtidig med at solid-state udgangen gør at den kan integreres med flere styringer.

Strøm sensoren vil hurtigt kunne give et signal til bygningens overordnede styring, ligegyldigt om det er en PLC, et BMS system eller Carlo Gavazzis egen UWP 3 controller, om at en kritisk proces ikke kører og en udbedring kan hurtigt sættes i værk.

Læs nærmere i vores whitepaper, som enkelt beskriver de fordele du kan få ved at implementere overvågning af dine kristiske processer indenfor bygningsautomatik.

  • Lille størrelse: for nem indbygning i ekstisterende tavler
  • Let montage og kabling: giver lavere materiale og montage omkostning
  • Solid state udgang: For let integration med PLC, BMS eller anden styring
  • Immunitet overfor motorers startstrømme

EIS H - ON/OFF Current Sensor


Tags


Måske er du også interesseret i

Giv en kommentar

Din emailadresse vises ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du vide mere?

Navn*
Email*
Besked
0 of 350